Zincofer

Harini nurse bagi zincofer pulak..sblm ni makan obimin..hb dari 11.9 bln lepas turun ke 11.5 hrni..? risaunya hb makin turun..awal2 dulu 12+

1 Balas

sis mkn cara yg btul x? lg satu kna jga pmakanan jgk..bnykkn mkn jambu batu,sayuran hijau n kerang

5y ago

mmg rmai yg mkn zincofer sblum tdo..mkn ngn jus oren mmg pling elok..tp mcm sis kira ok la tu hb 11lbih..cam sy ni kdang 10pn xsmpai 😅😅 jnuh gak kna ikhtiar..tp pling pnting jrakkn ngn time minum susu tu..n klu blh elakkn minum kopi n teh