nak tips?

Hi mommies. Nak tnya ada x yg makan ubat zincofer pd waktu mlm? Ubat dh ditukar nurse, gara2 hb low. Dulu makan ubat new obimin, skrg zincofer. Kalo nk makan waktu mlm boleh x?

2 Balas

zincofer mmg mkn pada waktu mlm sis,sebelum tidur...seelok-eloknya ambil waktu betul2 nk tidur bg mengelakkan mual dan muntah...

4y ago

Ok tq for info sis 😊

Boleh tapi jgn ambik dgn perut kosong.nanti muntah.saya selalu minum dgn susu atau dgn sandquick tanpa gula

5y ago

Oh ok tq ye kak 😊