Pregnancy Test Samar2 tapi keluar darah

Semalam sy cek upt samar2 positif, mintak comfirmation kawan, dia pun ckp nampak positif tpi samar2, kawan ckp mungkin awal lgi, pastu harini kluar darah mcm period tapi sakit sgt dekat bawah perut mcm senggugut yg teruk tpi sy tak pernah lagi rasa sakit sengugut mcm tu, skali dgn memulas nak buang air besar, nak mintak pendapat akak2 smua jika kandungan sy x jadi adakah normal period sy mcm tu ye, risau takut bleeding ke apa #firstexperience

2 Balas

ptutnye sis da berapa weeks? klu bleeding mcm period + sakit2, means kndungan x jd/ x hamil..

3mo ago

owh bru lg.. normally darah tu mcm darah period je..

boleh jadi chemical pregnancy