Upt samar2

Tadi saya buat upt guna clear blue nampak macam samar2 je.. saya dah lewat period 6 hari dah.. Kali betul mengandung alhamdullillah lah..

Upt samar2
10 Balas

Boleh repeat test nanti ya sis☺️. Sbb klau clear blue, klau positif dia tanda (+), kalau negatif dia tanda (-). Dlm gmbr tu sy nmpk mcm tnda (-). Tp nnt sis check blik nextweek ye. Semoga sis dikurniakan zuriat yg seterusnya. Inshaa Allah Amin🤲🏽☺️

sorry sis kalau dlm gambar kat hp saya ni nampak mcm -ve. clearblue ni sensitivity dia tinggi. kalau +ve mmg keluar line terang. saya delay period 4 hari mmg betul2 terang naik line.

sy buat test hari sabtu negative. buat skli lagi hari selasa positive, so awak boleh repeat buat test. smpai la clear dan yakin . should be clear ni.

1y ago

Ok saya Akan repeat test upt ni..

cuba repeat test selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j. if awak pregnant upt awak akn makin terang☺️.

1y ago

Inshaallah amiin

sis test awal pagi masa 1st kencing ke? masa tu hormon hcg terkumpul tinggi so better check masa 1st kencing waktu pagi tu

cuba lagi 2-3 hari ni. Ambil guna air kencing yg awal2 pagi masa bangun tidur tu. Guna sj test yg biasa dlu.

try lgi 2 weeks... sbb nampak satu line je.. 🌹

alhamdulillah , jaga kesihatan mama

1y ago

Terima kasih.. inshaallah amiin

Tahniah❤️

1 line