nak confirmation

hai mommy.. nak tnya, saya lewat period lps tu check upt minggu lepas positive tapi samar2, smlm check lagi, double line jgk tapi line tu lagi terang dari first2 check tu.. tapi malam tu kluar darah period.. anyone pernah mcm ni tak? Adakah saya pregnant atau tak ya?

10 Balas

Better g hsptl... Kalau sis tnye dkt sini xmnyelesaikn mslh pape... At least dkt klnik or hsptl sis jmpe doc..doc leh chck or scan sah kan cmne.. dlm ms yg sm bg sis ubt kuatkn rahim ke..stiap org rahim berbeza..ada rahimnya kuat..ada yg x... So better g hsptl or klnik k..dont be delay

Sy test upt double line tup2 keluar darah. Ni ada hospital.. Dari klinik sapa ke sni. Pagi tadi darah tak de, just keluar macam last period tup2 ni kluar lg darah.. Dah tak tahu nak fikir apa..

sis gap kn upt check antara 1 hingga dua minggu...klu still dua line and samar2 tu normal je sis and positive pregnant.. jga pemakanan ea sis.😊

5y ago

ade rase sakit mcm sngugut tak, klu rse sakit, tanda2 kguguran tu ,sy bru lepas kguguran, mula2 spotting ,then esok tu kluar drh lg, and rse skit mcm sngugut ,mse buang air pon drh tu kluar jugak, klu kndungan luar rahim pon ,akan rse sakit sgt2, klu tkde rse sakit tu, bukan laa kot

Pergi hospital atau klinik sng tnya kat sni org xleh nak explain sis sbb kite xthu

Kekadang chemical pregnancy boleh terjadi juga. But better cek doc dlu..

Hormon je tu sis klw gitu

Ada gmbr upt tu x?

Refer doc sis...

Jumpe doc..

myb hormon , myb u prgnt.. tk pn chemical prgncy sis.. btw da g spital ?