Period Lewat 6 hari.

Harini : 4/1/2022 dah lewat 6 hari saya datang period. Semalam saya sakit belakang pinggang sampai ke harini. Pagi tadi, saya check upt. Saya nampak line samar2. Susah saya nak baca. Bila lagi seeloknya utk saya redo upt? Minta tolong mummies2 berkongsi. Thanks mummies.

Period Lewat 6 hari.
21 Balas

Update terkini : 6/1/2022 (Jumaat) Pagi tadi sebelum subuh pkl 5:15am saya buat lagi upt baru, dan dapati result masih double line dan samar. Terlalu singkat gap dari hari pertama dan harini. Saya akn cuba buat lagi mggu depan. Doa kan sy dikurniakan rezeki zuriat yg beramal soleh ye. Dan sy akn doakan juga kwn2 yg sedang berjuang ketika ni, dikurniakan zuriat juga. Jgn putus asa ❤️ InshaAllah selagi kita ada rahim, akan ada rezeki zuriat utk kita. Allah akn beri pd waktu yg terbaik. ❤️

boleh rehat dulu on the day of this test, then sambung test esok, awal pagi tu, your first pee tuuu buat test pregnancy terusss!!! Cuba guna yang elektronik tulis kandungan berapa minggu terus tu, mahal tapi berbaloi, beli sekali je, kalau negative juga, boleh cuba buat test dekat klinik, untuk confirm pregnancy.

1y ago

Orait. Esk sy try lagi. Mudah mudahan ada rezeki utk sy dan suami. Anyway thanks sis for ur response and suggestions.

Saya pon macam sis jugak. Dah delay period 10 hari. Sebelum tu cek upt yang beli dekat sh0pi 1 line je naik. Baru ni cek upt beli kat farmasi double line pekat. Mungkin sis boleh try cek lagi beberapa hari. Moga ada rezeki untuk sis. Aameen.

1y ago

Iye? Alhamdulillah. Jaga diri n baby sis. InshaAllah aamin. Terima kasih doakan sis 🫶🏻

nampak macam positive sis. in sya Allah ada rezeki buat sis. doakan saya sis semoga ada rezeki untuk mengandung lagi. Anak first da 4 tahun

1y ago

in sya Allah aamin ya rabbal aalamin

mcm ad rezeki insya allah amiin.. saya pon dh lewat 5hri period check je dpt 1line moga ad rezeki ntuk saya dan awk ye.. aamiin

1y ago

Aamin. Sy mengharapkan yg sama. Tiap hari berdoa. Mudah mudahan ada rezeki utk kita. Apa sekalipon jgn mudah putus asa ye awk. Selamat berjuang. InshaAllah kita semua akn merasa bila Allah kata masa itu yg terbaik utk kita ❤️

Positif tu.. Sy pun cek cmtu jgk... Try cek 2x..double line... Samar2 tu pregnant awl lgi..

1y ago

Baik sis. Tq for the info @sya Sy akn cuba nnt. InshaAllah harapnya menjadi kalini rezeki dari Allah.

Boleh je try esk lusa pagi2 sbb dh lewat period. Pakai digital CB, lg jelas terus tau estimation week awak

1y ago

Ok sis. Tq

nak tanya juga saya lewat 3 hari cek positif macam ni boleh percaya ke

1y ago

Sis punya lagi jelas dari sy. Cuba try guna upt lain lagi utk double check. InshaAllah semoga ada rezeki utk sis. Mudah mudahan dipermudahkn segala urusan.

yup saya pon nampak samar2 double line tu , tak pe lagi 3 ke 4 hari test lagi ..

1y ago

Harini saje, dua kali saya check upt yg berbeza. Masih sama double line dan samar. 4 hari lagi sy akan check. Harapnya ada rezeki utk sy dan suami. Apa2 pon terima kasih sis respond 🫰🏻

negative sis..blh try buat test dlm 2 mggu lg..smga ada rezeki utk sis

1y ago

Amin ,smoga ada rezeki utk sis..