Period Lewat 6 hari.

Harini : 4/1/2022 dah lewat 6 hari saya datang period. Semalam saya sakit belakang pinggang sampai ke harini. Pagi tadi, saya check upt. Saya nampak line samar2. Susah saya nak baca. Bila lagi seeloknya utk saya redo upt? Minta tolong mummies2 berkongsi. Thanks mummies.

Period Lewat 6 hari.
21 Balas

boleh rehat dulu on the day of this test, then sambung test esok, awal pagi tu, your first pee tuuu buat test pregnancy terusss!!! Cuba guna yang elektronik tulis kandungan berapa minggu terus tu, mahal tapi berbaloi, beli sekali je, kalau negative juga, boleh cuba buat test dekat klinik, untuk confirm pregnancy.

1y ago

Orait. Esk sy try lagi. Mudah mudahan ada rezeki utk sy dan suami. Anyway thanks sis for ur response and suggestions.