Period Lewat 6 hari.

Harini : 4/1/2022 dah lewat 6 hari saya datang period. Semalam saya sakit belakang pinggang sampai ke harini. Pagi tadi, saya check upt. Saya nampak line samar2. Susah saya nak baca. Bila lagi seeloknya utk saya redo upt? Minta tolong mummies2 berkongsi. Thanks mummies.

Period Lewat 6 hari.
21 Balas

InsyaAllah positive sbb sy pun pkai brand mcm ni masa awal² cek hritu

2y ago

Alhamdulillah ❤️

Dengan izin Allah ni positif sbb sy pun nampk double line🫶🏻

2y ago

InshaAllah aamin. Mudah mudahan kalini menjadi. Thanks sis 🫶🏻

boleh test balik selepas 48j. hcg meningkat setiap 48j awak☺️

2y ago

Ooh yeke. Ok tq awak 🫰🏻

tgok mcm samar2 tkpe sis try lgi 2 atau 3 minggu lagi 🤗

2y ago

Itu la mmg samar sgt. Dua kali try pd hari sama. Esk pagi subuh sy decide utk buat lagi inshaAllah. Semoga ada rezeki sy dan suami 🥰

npk dh positif tu sis..try cek LG seminggu

2y ago

InshaAllah sy akan cuba check lagi. Jika betul, alhamdulillah rezeki dari Allah yg sy menantikan dr awal berkahwin haritu. Terima kasih sis respond 🫰🏻

Cuba check lagi nanti after bangun tidur

2y ago

Harini saje dua kali sy check. Sbb sy nk kepastian. First pagi td lps bangun tido, terus tergerak hati utk check. Double line tp samar. Second, pkl 2 ptg tadi, masih double line dan samar2. Lagi 3/4 hari sy check lagi. Tq sis respond 🫰🏻

Try clearblue sis.. bgus utk tahu awal

2y ago

sy ada. Tp igt nk tggu seminggu lagi utk tgk. Hehe anyway, thanks sis 🫰🏻

positive tu sis.. nda terang saja 😊

2y ago

Sy harap begitu sis. Mau cuba lagi 3/4 hari nnt. Thanks sis 🫶🏻

positive. tp masi awal lg

2y ago

Hihi tq sis 🫰🏻

nnt beli upt lain

2y ago

Orait. Tggu seminggu lagi sy check 🫰🏻