Confius

Sy buat upt, dlm masa sesaat naik satu line. Tapi seminit keluar dua line, satu samar2. Sy da guna upt 3kali shari skali utk 3hari. Kiranya harini hari ke 4 sy lewat period. Sy paling lewat period shari. Yg lain smua awal shari. Xpenah lewat smpai tlajak 4hari.

4 Balas

klau btul2 pregnant line akn makin jelas even test hri2.. sy mcm tu teat 1st day line samar, esok test dh nmpak sikit smpai hri ke-5 test dh terang sgt dh

Kalau samar2 better repeat lagi. Kalau pregnant line akan makin terang. Selagi belum dapat line terang jangan letak harapan terlalu tinggi

Rasanya dkt kotak upt ada tulis baca result dlm masa 5 minit. If naik double line within 5 minit tu kira positive..

kalau preggy,line akan makin terang