Lewat period 9 hari dan sakit pinggang sampai ke betis

Hi, saya nak tanya.. Saya dah lewat period 9 hari dan selalu rasa sakit pinggang, rasa lenguh² sampai ke betis.. Hari ke7 lewat period saya dah buat upt.. Tapi naik 1 line.. Apa perlu saya buat ya? Pergi klinik atau repeat upt 1 minggu lagi?

2 Balas

Symptom lain macam breast ada rasa bengkak seminggu awal drpd hari jangkaan period tak? Saya masa dpt tahu pregnant saya baru perasaan breast sakit seminggu awal drpd hari jangkaan period, biasa kalau nak period 2,3 hari sebelum sahaja bengkak nya, ni bengkak sampai sekarang 😂 Kalau ya, tunggu lagi seminggu then buat upt kalau tak mungkin perubahan hormon atau nak lebih tepat boleh refer doktor sis.

2y ago

Ya ada.. Masa seminggu awal dari hari jangka an period.. Sekarang rasa bengkak tu kejap ada kejap takde..

repeat upt lgi 1 week.