Period Lewat 6 hari.

Harini : 4/1/2022 dah lewat 6 hari saya datang period. Semalam saya sakit belakang pinggang sampai ke harini. Pagi tadi, saya check upt. Saya nampak line samar2. Susah saya nak baca. Bila lagi seeloknya utk saya redo upt? Minta tolong mummies2 berkongsi. Thanks mummies.

Period Lewat 6 hari.
21 Balas

yup saya pon nampak samar2 double line tu , tak pe lagi 3 ke 4 hari test lagi ..

1y ago

Harini saje, dua kali saya check upt yg berbeza. Masih sama double line dan samar. 4 hari lagi sy akan check. Harapnya ada rezeki utk sy dan suami. Apa2 pon terima kasih sis respond 🫰🏻