Due date 14/9/2021

Harini dah 38 weeks 1 day. Tak sabar dah nak bersalin hihihihihi. Tanda2 nak bersalin belum ada lagi. Kadang risau jgk tanda apa la yg saya dapat nti. Tak pernah keluar darah sepanjang hamil ni. Tak sabar nak rasa pengalaman di labour room tu macam mana 🤭

9 Balas

due Sya 25.09.21 . . berdebar rasa nk bersalin. .tkt semua ada. . maklum bersalin masa pkp ni. . 2014 dlu suami dpt msok. . skrg tak. .risau . .skrg ni 37minggu 1hari dh. .nak kedua.

due date saya 15/9 tapi dah bersalin merdeka haritu. huhu tak pernah rasa contraction. rasa 3 jam before bersalin like senggugut. alhamdulillah bersalin hari tu juga 🤣

3y ago

hihihi, nurse cuma mintak maternity pad dengan pampers budak je. itu pun kalau dari wad. if beranak dari PAC diorang dah sedia semua 🤪

sama lah saya pun..deu 17/9 blm da apa tnda lg😊

3y ago

tak da la..nak masok yg ke 5..yg kcil pun dh 8 tahun..risau macam2 fikir..semoga di permudahkan urusan awak ya🤲

semoga d permudahkan sgala urusan..

Sy lg nk bersalin makin takut adala

semoga dipermudahkan semuanya 😊

3y ago

Hihi terima kasih puan 🥰

smoga dipermudahkan sis 😉

semoga dipermudahkan sis. ☺️

3y ago

Inshaallah. Terima kasih puan 🥰

Moga dipermudahkan sis 🥰

3y ago

sama2