Berat Naik?

Harini checkup berat naik 0.6kg??. Tuu dalam tak berapa ada selera tuu. Dah takpasal kena refer KD selang sehari utk cek bp?. Mummy2 lain ada tak masalah berat mcmni?

20 Balas

Semalam checkup 36minggu, dalam masa 3minggu naik 4kg. Huhu. Terus doc check gula dalam darah. Alhamdulillah takde kencing manis or penyakit lain. Cuma selera makan je naik.

5y ago

Ouhh yeker? Yelah perot rasa penuh je kan. Tapi tulah, nafsu makan menjadi². Mulut ni tak boleh berhenti mengunyah.