Berat Naik?

Harini checkup berat naik 0.6kg??. Tuu dalam tak berapa ada selera tuu. Dah takpasal kena refer KD selang sehari utk cek bp?. Mummy2 lain ada tak masalah berat mcmni?

20 Balas

Dlm masa berapa lama tu naik 0.6kg? Kalau dlm sebulan tu rasanya normal je

5y ago

Dalam masa seminggu sis . Selera takbrpe ad tp berat semacam naik😅😅

0.6kg ok lagi..sy ni naik dekat 2kilo lebih xmemasal kena ulg kk..aduh2...

5y ago

hahahahahaha....tau xpaa...pdhl bdn kecik jaa mai mana berat xtau laa...

Sy 3mnggu naik 3kilo aiyooo xpsal2 kne minum air gula jumaat ni...

5y ago

Tgh sedap mkn hahhaa pkol 10 mlm ni da kne puase esok mnum air gula adoii mlas sungguh

Saya pun kadang2 tiap bulan check jee berat badan naik 😭🤣

sy naik 2kg. kena pergi klinik eod jgk. 😅

saya naik 5kilo sekarang nurse sruh diet 😰

5y ago

Padahal mula2 buat buku dia takbagi diet😅😅

Sama la selang sari kena timbang..

First baby sya mcm ni... 😔

Sy 1 minggu naik 1kg sis. Dah minum air gula waktu 18 minggu, takda apa2 mslh. Skrg ni kontrol portion makan, saja kontrol sebab nnt naik sgt berat, ssh nak turunkan

Ye. Sy pun kena mggu lepas.. Tp bila dh cek bp ok takde mslh, sbb bp sy bwh paras normal > normal terus doc cakap tk perlu dh check up. Lega rasa.