Berat Naik?

Harini checkup berat naik 0.6kg??. Tuu dalam tak berapa ada selera tuu. Dah takpasal kena refer KD selang sehari utk cek bp?. Mummy2 lain ada tak masalah berat mcmni?

20 Balas

Berat turun masalah. Berat naik pon masalah. 🤣🤣🤣🤣.. Saya masa awal pregnant berat. Berat sya pon turun naik. Tp ok je. Xde masalah.

5y ago

Tu la. Klu berlebihan nnti kene minum air gula. Klu kurang di tambah lagi vitamin2. Pening kepala. Hahhaha