Post Pelik Pelik

Harini aku buka apps ni nak tengok mommy2 yang bakal bersalin atau yang dah berpengalaman bersalin punya update. Sekali scroll semua dok sembang pasal batang kecik lah, batang kering lah, batang tak keluar air lah, nak beromen rasa sakit lah. Eh hello?? Benda macam kau boleh search kat google bang! Kau tak payah tanya dekat area just mum atau pregnancy. Wanita wanita dalam ni taknak tahu kau punya batang tu kering ke basah ke panjang ke pendek. Surug bini kau tolong search google. Tengok macam mana nak buat. Tanya dalam ni aku rasa macam nak menjerit aje. Kau macam takda soalan lain nak tanya. Adehh,

9 Balas

Entah entah tak kahwin pun lagi . Saja je mengundang suruh ibu ibu galak duk komen . Horny pervert ! Orang kahwin sibuk nak kahwin padahal sebelum kahwin tu sepatutnya dah kena ada ilmu rumahtangga . Tetiba first night jadi blurr tak tahu nak buat apa sebab tutup lampu kot 🙄😒

4y ago

Selalu nya budak budak. Kahwin nak. Main tak tahu😂 takkan time dalam bilim nak kena ada sorang tukang ajar 🤦🏼

Betul sis. Kadang tgk bila post cmtu byk plk org komen. Post penting2 takde org nk komen pn 😂 aduhai attention seeker betul.. Kita kat apps ni byk nk tambah info jadi byk terbantut dek post2 merepek cmtu. Habis tenggelam post2 yg berguna

Sbb 2 nk kte ny nk komen ape ke nk post ape2 jd x bes. .sbb da ade mata2 jntn dlm ny. .tgh pk. .ny tmpt mommy n baby ke atau tmpt ayah2 da. .haii laa. .🤷‍♀️💆‍♀️. .sblm ny okee je. .sjak menjak ny plak rmai ye ayah2 dlm ny. .kot ayah la kn ..😎🙄

4y ago

2 katee..knp laa msty nk ade jntn dlm ny. .mmg da mrapu2 sgt2 pon. .eshhh. .kte la yg da x sronk. .😓

jap nk gelak...hahahahaa...yg bertanya tu ntah betul x tau ka atau buat² tk tauu..sgja mgundang org supaya kecam dia..ntah laa vangang org mcmne..

Takut jenis saja2 nak perhatian supaya org bercerita. Dia kat sana syok melayan sorang2🤦‍♀️

Think some of them asked under “just dad or random” .. 😅

Tula. Pelik plak.. mcm slh medium je nk bertanya pon

Hahahahahahaha...buat2 Tanya je tu. Gatal.

report je.