Petua dulu

Hai mommy2 sekalian, petua2 org dulu2 kalau rasaa xlogik dek akal tak payah lah nk ikott. Ni air kencing bby tu kau tadah bagi cuci lidah baby . Pastu kau duk sharee2 petua tu ngn org lain. Air kencing kot, sorry aku emosi dgn petua kau

2 Balas

Yg terlalu berpandukan petua org lama dgn alasan org lama lebih tau dr kita ni pun sy tak faham. Ikutkan zaman sekarang ni yg lebih maju dan org skrg yg belajar lebih mendalam. Byk sgt petua lama yg dah tak valid. Menonong ikut petua org lama bulat-bulat. Apa guna dihantar belajar tinggi-tinggi entahnya.

3y ago

kann. tu pon tkleh nk pkir. nk jugk ikot bulat2

untuk ap tadah airkencing tuu?First dengar petua macamnie..scaryny..

3y ago

kan?nanti dia da tua anak dia pulak ikut petua dia.Cuci lidah dia guna airkencing dia baru ada akal.Merepek