menanti kan zuriat 6tahun

Hari ni hari yg ke cd26 10dpo test upt pagi tdy dapat satu line dc ckp hari yg ke dpo 10 dah blh test upt. .t rawatan kali ni gagal belum ada zuriat lgi. .sakit ari2 sakit pinggang tegang payudara dri hari cd14 samapai lah hari ni sakit . . insyaallah suatu hari pasti akan ada ?? sahabat semua doakn sy semoga sy akan dikurniakan zuriat amin

menanti kan zuriat 6tahun
91 Balas

Sabar n trus sabar..doa pd Allah..kalo blom tunaikan umrah..buatlah..pohon pdNya..sy 13 thn baru pregnant..pd thn ke14 perkahwinan deliver 1st baby..june 2019..senantiasa bersangka baik pdNya...remember Allah is the best planner n he knows when is the rite time for u