Test upt positif.

Alhamdulillah rezeki baby ke 3❤ last period sy 19/10 , yg 22/11 kemarin pagi saja² test upt sekali naik double line , rasa happy sgt2 biarpun ni baby ke 3 dah 🥰 yg masih menanti zuriat sy doakan semoga bulan ni lekatlah zuriat ke rahim ibu² sana aamiin 🤲🤲

Test upt positif.
9 Balas

Alhamdulillah tahniah sis sy pn baby ketiga. actuall memang tak jangka dan tak bersedia sb sy merancang mungkin thn depan baru nk on anak ketiga. Sy period teratur dan tak pernah lmbat. Tp bulan ni lmbt 3hr last period 14/10 hr tu. badan rasa panas ja 2-3hari dan rasa sengugut tp tk datang period. Hr 3 masih tk period sy p beli UPT test. Hah naik terang benderang walaupun buat test jam 4ptg. Rasa mcm tak percaya sb mmg tak sangka. sy baru nk plan nk anak perempuan memandangkan 2 anak sy lelaki. Tp dh tak sempat plan jd mcmni. suami sy pun blur2 tak sangka sb pikir pasal kewangan. Harap Allah mudahkan urusan kami dan murah lg rezeki . Cuma harap sgt kali ni dpt anak perempuan. tp tk dpt pn kira redha ja lah harap anak sihat dan selamat. 😁

Last date period sama , harini hari ke-7 delay period . Hari ke 3 delay saya check negatif . Jadi takut nak check lagi nanti jadi berharap . Doakan saya ada rezeki zuriat ya 🥰

1y ago

aamiin ya rabb 🤲 sis bykkan berdoa semoga ada satu keajaiban utk sis dan suami 🥰 sis jgn stress² ye takut ganggu hormon.

tahniah sis semoga dari awal hingga akhir dipermudahkan malaikat kecil dlm rahim dapat sihat sempurna Aamiinn🤲

1y ago

terima kasih sis, aamiin 🤲

Sis dh scan utk confirm tk sy debar jgk lama tggu no 3 sy cek kt apps 7weeks+ bila perlu scan ya

sama la date last period sis. sis dah buat scan ke?

1y ago

ye sama hehe, sis blm buat scan sbb masih awal. Tggu 7 weeks keatas baru sis buat scan skrg dah 5 weeks.

Allahumma aamiin yaa mujib 🤲🏻

1y ago

aamiin sis 🤲🥰

aamiin... tahniah sis

sama la, anak yg ke 3 jugak

1y ago

alhamdulillah, semoga dipermudahkan ye sis aamiin 🤲

sama la kita..😊😊

1y ago

alhamdullilah sis 🥰