Upt samar2

Ni test Pagi tadi baru sekarang nak update.. nampak macam positive tapi samar2 la.. Saja je test upt ni.. kalau betul alhamdulillah.. saya doakan semoga saya dan kawan2 dikurniakan zuriat inshaallah amiin.. 💖

Upt samar2
14 Balas

mcm upt sy masa 1st try lepas dh lewat period. tp nampk tak nmpk je line kedua. so sy assume -ve. pagi tu g la main badminton bagai sebb nk pksa juga period keluar..esok tu tak keluar juga,saja2 buat opk sebb perasan ada keputihan susu..sekali peak. terus rasa cm xpercaya. prank ke apa.sebb haritu dh peak. esok pagi tu buat upt pkai strip mcm awak juga,alhamdullilah naik double line yg lagi jelas..in sha Allah, doa yg baik2 taw..2@3hari lagi boleh test lagi upt. baby dust to you

mcm sye lom lmbt priod masa tu ada wat ujian kesuburan guna strip opk yg wrna pink utk hri ke 30 skli tgk line 2 sbb ikutkn hari ke 30 tu dh negatif skli trgerak aty nk cek upt cm ni xlma tgk ada line samar2

2y ago

alhamdulillah tahniah mommy to be

sy hari tu period tak delay lg tpi sja2 je buat naik double line samar2 pastu test lg the next day and seminggu lepas tu pekat line merah trs g klinik utk confirmation..

sis dah berapa hari lewat period? cuba check pakai upt brand dip n tell. kalau pregnant upt yg tu mmg cepat detect

2y ago

Ok nanti saya repeat test lepas lewat period okay..

sis terus celup je...doc ada cakap kat saya kalau samar2 beli upt lain2 jenis punya pastu test sampai dapat terang...

jgn jdi cm sye hari2 buat upt smpai la jumpa 2 line pekat alhamdulillah 3 hari test ni 2 line pekat naik

tpi kna tunggu 2 minggu lgi la utk test repeat upt n lau positif kna wat buku pink 18/4 ni

kalau rasa nak confirm , beli clearblue digital anggaran dalam rm50 ikut farmasi.

nnti try beli upt lain..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

Mcm first upt saya masatu 7 hari sblum due period.