iktiar hamil

Doakn sy semoga sy mendpt zuriat dlm mase yg terdkat sesungguhnya sy rindukn zuriat sy. .semuga penantian sy selame 6 thun mandapt kabar yg membahagiakan . .amin

2 Balas

Jangan stress. Jangan terlalu fikirkan. Bila Allah dah kata itu rezeki kita, InsyaAllah kita akan dapat. Setiap apa yang berlaku, semua ada kebaikan untuk kita. Saya sendiri masih xpercaya saya diberikan rezeki untuk mengandung kali kedua selepas 13 tahun menunggu. Apa-apa pun, saya doakan puan. "Ya Allah Ya Tuhanku. Engkau kurniakan anak yang soleh buat Shahzuwani Wanie. Sesungguhnya Engkaulah tempat kami memohon. Aamiin.."

Amin...insha allah...semoga sis akn dikurnia zuriat yg soleh dan solehah