Baby 2 Bulan 6 Hari

Hari ni dah masuk hari kedua baby saya demam. Suhu dia turun naik. Paling tinggi, 37.3c.. Isnin baru ni, dia kena cucuk untuk 2 bulan. Any tips untuk bagi cepat turunkan suhu badan.

5 Balas

mndi dgn air lemon stiap hri..Pastu jerlum kerap dgn air lemon kt bdan kepala smua2..Xpon guna aloe vera gel kt selurh bdan dia bg hilang pnas2..Sis guna coolfever kt dia boleh jew..Siang biar pkai pmpes jew.Mlm pkai bju nipis2 @ berlubang...kipas on je kt dia...Tpi suhu 37.5 Keatas bru dikira dmam sis..