Berdebar tunggu tempoh 2ww

Hari ni baru dpo3. Rasa excited nak tunggu dpo14 tu serupa nak amik result exam je. Tapi bila dah datang hari yang dinanti tu nt, dok rasa nak tak nak test upt tu plak. Risau takot result tu tak macam diingini. Complicated betoi diri ni 😌 Selalu pesan kat diri jangan 💯 berharap takot kecewa. Tapi otak ni takmo bagi kerjsama suka dok memikior je. Pastu mula la rasa gelisah mak esah. Haishh. Apa2 pon bagi sesape yg baca luahan kita ni, doakan la supaya de rezeki kita nak dapat baby lagi bulan ni. Dah 3 tahun lebih tunggu. Rindu bau acam2 baby lagi. Moga2 Allah dengar la apa yg dihajati. Aamiin 🤲🏻

6 Balas

penantian satu penyeksaan. hehe. sy yg first timer ni pun kalau boleh hari2 nak cek. tp tahan je. moga ada rezeki utk kita smua dpt baby tahun depan. insyaallah.

12mo ago

aamiin 🤲🏻

semoga allah tiupkan malaikat kecil dlm rahim awak. semoga awak dpt khabar gembira❤️🌻. aamiin aamiin ya mujib

12mo ago

aamiin tq 🥰

aminn.. smoga ade rezeki awak bln nie.. jgn lpe jge mkn & jgn wat keje berat2 ye..

12mo ago

x sis.. sbb sye thn lps pn puasa tyme 4 weeks-5 weeks cmtu.. mls nk check awal2 tkot kecewa.. alhamdulillah sume ok, baby pn da 5bln skg

Awak guna opk ? Sebelum ni pnh dpt positive line x opk? Sya 1st time gn opk ni

12mo ago

ha a baru cyle ni saya guna opk. sebelum ni bedal je bersama igtkan ley la lekat natural. tapi da 3 tahun lebih mcm yg hado je😅tu yg ikhtiar opk. alhamdulillah la tgk opk time cd13 tu positive. actually ragu2 gak tah btoi mmg ovulasi ke x tu. tp harap2 btoi la.

I feel u .. pastu start dpo6 buat upt test dah masa tu🤣 haha..

12mo ago

hihi tu la. tak sabo2 plak rasanya nak test

semoga dikurniakan rezeki anak insyaAllah

12mo ago

aamiin 🤲🏻