Delay period

Balik² tengok ni kalendar tapi tak excited sebab mungkin kerana selalu kecewa. Tunggu saja la period memunculkan diri 😌 doakan sy agar ada rezeki kali ni🙏 dah stok pad siap²😁 Skrg ada rasa light cramp, breast sensitif sikit,sakit pinggang

Delay period
2 Balas

Sabarlah awak. Saya dulu awal2 kahwin berharap juga ashik tashabar nk check upt tiap bulan padahal baru missed period beberapa hari. Selalunya akan negative je manjang. Sampai 1 tahap saya taknak fikir sgt dah sbb stress & mula sibukkan diri dgn kerja. Sampai terlalu2 sibuk saya tak sedar dah lambat period lebih 15 hari, perasan pun sebab time tu puasa dah nak raya & baru terfikir saya puasa penuh. Maka tak disangka2 upt double line sepekatnya hampir setahun kahwin. Scan 8w pun nampak baby liplap2 Alhamdulillah. Betul lah juga ada yg kata jgn terlalu stress fikir nk baby. Moga awak pun tak stress2 tauu & dpt berita baik soon

10mo ago

Waktu tu dua2 symptoms period & pregnant langsung saya takda. Mungkin sebab saya betul2 sibuk dgn kerja & tak berbawa2 fikiran dgn symptom2 tu sebab tak terfikir langsung. Tp lepas scan pengesahan kehamilan, mula lah mual2 saya dtg bagai tiada hari esok 😅 Mind set agaknya kut. Terus rasa ngada2 je sampai lah bersalin 😂

Semoga ada rezeki sis, saya pun dah lewat period 3hari.. baru kawin bulan 10 tahun lepas, lepastu trus pregnant n bulan 1 gugur.. sekarang masih menunggu 🥹 semoga ada rezeki saya jugak