sedih

hari ni asa sedih.. sebab pergi chekup. dr kul 2 smpy kul4.. bila dh siap. whtspp suami cakap siap. dia pn dtg ambik.tp terkilan suami tak tanya langsung perkembang sy dan bby. sedih allah je tahu. tapi sy kuatkan diri sy yg bcerita. suami ckp oo yeke.. tu je lepas tu suami ckp hall lain. sedih sgt. sy dh 20weeks.tp sy sentiase dalam keadaan stress.. sedih setiap mase..

56 Balas

Kdg2 hubs tak tau nak bg respon ape. Mereka takut bila mereka jwb, takut lari dari topik. Tp jauh di sudut hati mereka, mereka pun excited tu sis. Ada juga tgk ibu2 yg cek up, diteman suami, duduk sebelah isteri. Sampaikan ada ibu2 yg dah sarat sgt, ada yg beranak kecil, baru lepas bersalin takde tmpt duduk, tetapi yg lelaki ni relax jer duduk. Cuba bagi tmpt duduk tu kepada org yg lebih memerlukan.