Sedih

Sy sedih.. Suami sy ske sgt chat dgn pompan laen mlm mlm.. Pompan yg seksi seksi lak tu.. Ape motif dia.. Lpstu dia pndai delete utk hilgkn bukti.. Kdg kdg dia tlupe.. Kantoi tp sy buat buat x tau.. Tp bile dh byk kali rase sedih sgt.. Sy ni ngndungkn anak dia.. Xtau nk luahkn dkt siapa..

25 Balas

Sma dgn situasi sya la ni.. hm suami sibuk dgn "betina",sya yg mengandungkn ank dia ni diabaikan.. Dh tgur brkali2,still buat smpai skrng sya pn buat cm sis,bt tak thu je sbb nk tgok apa yg dia bt lps ni.. Btw sis,kta sma preg..jgn trlampau stress n sdih,buat msa ni klau rsa x mmpu tgok je dlu apa dia buat.. yg pnting fkir psal baby,kesihatan baby n sis dlu.. Sya ambik kptusan lpas bsalin brulah sya settlekn smua ni.. apa2pun sis,stay strong ok. Ingat baby,ingat baby 😊 Tuhan sntiasa ada dgn kita 😊 Tuhan uji kita sbb kita mampu hadapi Amen 😊😇

5y ago

Sedih klau suami mcm tak ksab ttg kita n baby dlm kndungan,rsa mcm tak brguna.. Sya pn asyik trtnya2.. apa sya dh buat smpai dia berperangai mcm tu.. Hm simpan je bukti dulu sis.. kita tgh bt prkara yg sama. skrang hnya tnggal tnggu hri bsalin n kuat utk baby ja.. Akan tiba jg wktu yg ssuai nnti :)

Bnyakan bersabar ye sis.. sedih pula dengan situation sis ni.. rasa nak mengeluarkan air mata jer,, sbb tringatkan suami sya pun prnah buat mcm tu masa i preggy anak pertama dulu, masa tu i preggy 7 bulan, dia chat bersayang2 dgn betina lain.. tp lepas i kerjakan dia, skrg hopefully dia x berani buat mcm tu lg. sis banyakan berdoa juga untuk suami, supaya Tuhan Allah lembutkan hati dia dan sedarkan dia.

5y ago

klau sy, sy tak kan diam2 sis.. sy mmg akan face dia and minta keterangan dia. lepas tu i berus dia betul2..klau syg sya and bby, stop buat prngai, atau jgn tngok sy lepas ni.. i akan ugut dia tau.. tp kalau dia syg u and bby, dia akn mudah rasa menyesal dgn prbuatan dia sis.. klau dia xsyg tu, dia akan mengamuk tak tentu pasal padahal dh tnjuk bukti dpn dia kan..i srankan, jgn diam2 pendam2.. better face and cube tnya dia ok.

klo sy nda lma tu memang hbis sy pijak kpla dia ksi sedar penat kta mngandung ank dia bt cm tu pla.. kta sbgai pmpuan kna ada duit smpanan sndiri jgn terlalu lemah dgn lelaki cmni..bnci btl ada llaki cmni

Diam2 dulu kmpul bukti .. Sb kalau serang skrang dia akan smbunyikan sush nti.. Semoga allah beri awak kkuatan .dn ksabaran yg tinggi ..

5y ago

Aahh btl.. Sy mmg tgh kumpol bukti.. Buat buat mcm x tau pape

Uninstall je apps yg chat2 tu.. Or ugut bgtau mil utk nasihat dia kalo xnk brubah.. Tu la penting kita nk buat baik dgn mil..

5y ago

Dia install balik.. Sy xtau nk buat mcm mne biar dia benti chat pompan2 tu semua.. Tp skrg sy belakon konon konon xtau pape.. Sy nk tgk ape lg dia buat lps ni

Memang camtu kan. Bnda yg suami try harder sembunyikan, but still akan kantoi dengan isteri. Instinct isteri ni memang kuat.

5y ago

Btl.. Instinct isteri mmg kuat.. Gerak hati isteri mmg btl.. Allah sntiase gerak kan hati kite nk tunjok ape yg suami buat blkg kite.. Lmbt atau cpt je..

Semoga smuanye baik2 nanti. Utamakan kandungan sis buat masa ni. Doa yg terbaik. Be strong💪

Mommy bykkn bersabar, bykkn berdoa...semoga dipermudahkan urusan mommy...insya Allah, amin...🤲🏻

5y ago

Terima kaseh.. Doa kan sy n baby selamat.. Sy bakal bersalin hujung bulan dpn.. Aminn

Hurmmm . Sama cam sy. Now preg anak ke3 . Sabar jer ..selagi mampu. Pikir kan anak2 je.

5y ago

Aamiin

Doa bg suami setia. Ada banyak ayat utk di amalkan. Kena usaha sikit lah kita