Sedih

Siapa ada pengalaman suami buat perangai. Marah2. Siap cakap taknak ambik tahu hal bersalin nanti. Saya sekarang 33w. Sedih sangat hati ni. Suami siap pindah bilik lain. Hari2 saya nangis sebab perangai dia mcm tu.

2 Balas

Pegi pujuk suami cepat. Jgn tido bilik asing2..kalau dah terbiasa tido bilik asing nnti akan ada perasaan bosan. Kekadang suami nk kan perhatian drpd isteri. Sepertimana suami boleh faham mood isteri, mcm tu jugaklah isteri kena faham mood suami.

Ya Allah kesiannya sis. Semoga dipermudahkan urusan mommy dan baby.