menunggu hari 8/8/19

Hari dh 1/8/19..bila la baby nk kuar.. Jngka dh dkt.. Smoga urusanku brjln ngn lncar.. Amin.. Ya Allah kau prmudahknlah aku brsalin.. Amin

32 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sama la saya...due date 23hb..tp 8hb ni dah kene admit ward..induce awal..baby sy besar..skang 3.6 kg dokto estimate .hihi..in sha Allah moga semua urusan kita dipermudahkan...hati dup dap dup dap ni...1st baby after 9 years menunggu.

3y ago

Sy pun anak pertama sis lepas 9 tahun menunggu...doktor paksa bersalin awal sbb berat baby semakin naik mendadak...dokto kata cuba dulu normal..kalo xboleh baru operate..

Ingat satu jer..nak tengok muka baby bila dah keluar..biar semanggat sikit nak teran tu..☺ be strong sist..Happy for You, im still counting month😂

Sahabat sy dah selamat melahirkan semalam. Due dia 8/8. Insya Allah, moga mommy selamat juga melahirkan baby dengan mudah sekali 🤗

Due 18.08.2019 tapi dah ada tanda keluar lendir+darah tapi baru bukak 1cm..dah 4 hari masih 1cm..worried mmg lambat yer bukaan

3y ago

D rumah..sebab bukan belum 3cm dan contraction tidak kuat lagi..

Aminn.. Sama lh sy pun due date 8/8 jgk. Ni msih menunggu hari n sabar menanti kelahiran baby.

Amin ..tarikh due sama ngan anak first sy tp sy bersalin lagi sehari nak ckop due (7/8)

Saya pon masih menunggu due 4.8..masih takde tanda2 nk bersalin..doakan saya😂

VIP Member

Sy pun mnunggu hari jgak😌 belum Ada tanda2 lgi😅 risau jgakk... Smoga dpermudahkan

3y ago

Betul tu sis sya tunggu hri juga.but blum ada tnda.sis mw tnya kalau bukaan 1cm tu kita ble tunggu d ruma kn atau terus ke hospital

Aik Sama due la.. Tgh tgu nii.. Hihi.. Tp doc dh bg date msk ward 7.8...

3y ago

Sama2 kita petarungkn yee mami.. Hehhe.. Inshaallah kita chill chill je.. Jgn takut.. Lain kan jela.. Sakit manja tu.. Wlpn.. Hahha x dpt nk gambar kn.. Apapun.. Semoga semuye selamat kehendak yee

Smoge dpermdhkn urusan sis ye, nti dh bsalin share la lg kt sini😊