menunggu hari 8/8/19

Hari dh 1/8/19..bila la baby nk kuar.. Jngka dh dkt.. Smoga urusanku brjln ngn lncar.. Amin.. Ya Allah kau prmudahknlah aku brsalin.. Amin

32 Balas

Aik Sama due la.. Tgh tgu nii.. Hihi.. Tp doc dh bg date msk ward 7.8...

5y ago

Sama2 kita petarungkn yee mami.. Hehhe.. Inshaallah kita chill chill je.. Jgn takut.. Lain kan jela.. Sakit manja tu.. Wlpn.. Hahha x dpt nk gambar kn.. Apapun.. Semoga semuye selamat kehendak yee