menunggu hari 8/8/19

Hari dh 1/8/19..bila la baby nk kuar.. Jngka dh dkt.. Smoga urusanku brjln ngn lncar.. Amin.. Ya Allah kau prmudahknlah aku brsalin.. Amin

32 Balas

Sama la saya...due date 23hb..tp 8hb ni dah kene admit ward..induce awal..baby sy besar..skang 3.6 kg dokto estimate .hihi..in sha Allah moga semua urusan kita dipermudahkan...hati dup dap dup dap ni...1st baby after 9 years menunggu.

5y ago

Sy pun anak pertama sis lepas 9 tahun menunggu...doktor paksa bersalin awal sbb berat baby semakin naik mendadak...dokto kata cuba dulu normal..kalo xboleh baru operate..