risau

Patut duedate 1/10/19 tp baby xmau kuar2 lg... Scan kepala dh ke bawah tp masih tak mau kuar.... P check td pn misi kata ank kepala dh kebawah... Hmmm risau klu x kuar gak kena serah diri 7/10/19 nie dkt hospital 8/10/19 dktor kata msuk ubt.... Dengar kata klu msuk ubat sakit betol ke???

1 Balas

yup.. actually sakit bersalin tu sama je.. redha je.. tu jihad kita sebagai seorang ibu nak lahirkan zuriat kita.. besar pahala.. fikir yang positif je ye puan.. banyakkan berzikir