38week 5day,nak Tanya Pendapat Momy Kt Sini.. Bole Ke Kerap Bjalan.. Contoh Nak G Pantai.. Sbb Kat Rumh Xtau Nak Buat Ape..

Harap Momy kat sini bagi Pendapat ye..

16 Balas

Bleh je sis...klu kaki ok, xde bengkak or sembab..sy siap berjln, p mall, psr ap sume...tp yg xtahanny mlm tu kaki da stat bengkak, sakit n rase kebas...solat pn kna duduk ats kerusi je.. Smga dpermdhkn urusan kita semua nnti yerrr #37w5d #1stbaby

Yess eloklah tu sis kerap berjalan cepat n mudah ckit jalan nak buka 😁 38weeks dah blh bersalin tu..hehe

5y ago

Tu lah sis.. Mlm tak bole tdo.. Baring pon mgiring jer.. 😁

Bagus tu sis. Lg Bagus p mna pn ada peneman. Sis dh nk besalin tu hehee semoga dipermudahkan

5y ago

Terima kasih ye sis☺️☺️

Boleh.. tp klau Rasa penat baikk brehat... Baru jln balik... 😀

Boleh tu.. Boleh mempercepatkan proses kelahiran

Boleh sis..lg bagus byk berjln lg mudah bersalin...

Boleh, lg elok buat mcmtu 😊😊

Boleh sis..lg mudah untuk bersalin nanti

5y ago

Ya sis.. Sbb Kat rumah asyik tngok TV, nak kluar sorang susah ga.. Kna tunggu suami kalau xbtugas.. Alang2 sabtu.. Bgus g jalan😁

Sangat digalakkan.. 😊

Boleh. Lbh bgus