Sy nak tanya boleh ke sy tak nk ambil booster sbb sblum ni pernah kna covid lepas vaksin jd sy takot

Harap bantu

2 Balas

Sy mcm u lah. Bekas pesakit covid... Sy tak ambil booster pun.... Doc di kk ckp banyak sgt, sampai paksa² tau lps tu sy ckp je suami larang sy ambil. Kalau tak ikut ckp suami, derhaka pulak.. Tambah dosa.. Terus doc di kk diam saja... Lps tu x pernah tanya lagi dah... Huhuhuhu

saya sampai sekarang xambik booster sebab saya menyusu badan..Xberani nak ambik .So just complete 2dose je..