Booster Covid

Salam.. sy nak tanya ada tak yang ambil booster covid masa tengah hamil?? Semalam sy jumpa doctor utk checkup 29minggu.. doctor suruh sy ambik booster sebelum bersalin.. dan dia dah bagi tarikh pun utk sy cuuck booster nanti.. so soalan sy ada tak yang ambil booster masa pregnant?? Ada effect apa2 tak?.. #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

Sy ade ambik booster masa awal kehamilan 1st trimester dan digalakkan oleh dr utk ambik. Ok jer lepas cucuk. Lain orang lain badan jd susah nak comment kalau ada effect ape2 kat awak.

2y ago

terima kasih jawab sis.. harap semuanya baik2 je... Insya Allah