Ibu ambil booster Covid dan vaksin Influenza

Ada ke ibu ibu yang berpengalaman ambil vaksin booster Covid dengan vaksin Influenza...boleh share tak kesan2 dan ok ke selepas cucuk...? kat mana ibu ibu buat yea?

2 Balas

sy ptot kena amek vaksin influenza , suntikan tdap n kancing gigi. tp sy sempat amek suntikan tdap je lpstu malam tu sy start rse skit contraction smpaila ke hrni. smlm bru dpat msuk ward smpaila ke hrni. vaksin booster dh lama sy amek bln januari thun ni ..vaksin influenza kena tnye dr kat mana dia sarankan amek. sbb dr pkr hospitl dy siap bg suami sy snap gmbr utk amek vaksin kt klnik2 yang dia sarankan. contohnye kalau kt kl' vaksin influenza blh amek kt puchong utama . nama klnik tu klinik ANDA. tu sekitar kl la. kalau kt ngri lain sy xtahu. tp sblm pprgi sy akn call dlu tkt ade sstgh klnik tk boleh walk in . ade yang boleh walk in.

2y ago

sy xamek lg vaksin influenza sbb hjung bln 😅. hjung bln mmg tkde bajet sgt. tggu awl bln 10 nnti bru sy prgi amek .

saya ambil booster covid masa kandungan 20 minggu kot hari tu.. tak ada kesan sampingan apa2.. saya ambil di hospital sebab ada masalah kesihatan, mmg tak boleh ambil di ppv biasa.. vaksin influenza tak pernah ambil..

2y ago

owh...ok baik..terima kasih yea :) semoga Allah kurniakan kesihatan yg baik buat awk... 😊