Pernah atau tidak ibu rasa sedih terlampau secara tiba-tiba ketika hamil?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

1768 respon

12 Balas

2 kali sedih tiba-tiba : 1. masa makan , sedih dgn diri sendiri. Lapar, tapi susahnya nak makan, siap nak bersuap. Menangis masa lunch dan dinner. 2. Sedih dgn diri sendiri jgk sbb mulut rasa logam dah 2 hari, sedih sbb badan lemah banyak baring je. Nangis tiba2. Suami pujuk, baru dpt lelap sambil istighfar 100x dan buka mp3 bacaan Al Quran hingga tidur. Bila kenang, lucu pun ada. Sebab tiba2 je rasa sedih. 😅 Pengalaman... didik diri tabah dan kuat hadapi emosi dan alahan. #1st pregnancy

Saya Seminggu Sakit & Nangis Tak henti2 kandungan 19 weeks. . kerna Kehilangan Seorang ayah tercinta. 😢😭 sangat sensitive time mengandung niii ... 😭😭😭

3y ago

moga hadapi dgn tabah. takziah

teringin nak mkn ABC tapi suami x beli time Tu juga nangis sungguh...hihi...tapi Tu time anak first, in shAA Allah ank second ummi try bertabah☺️

pernah..tp xtw apa yg sedihnya .tgk movie pn blh sedih meleleh air mata..pdhal xdela sedih sgt citernya..bhahaa🤣🤣🤣

dengar lagu happy2 pun boleh mngalir air mata. 🤣🤣

sedang lalui skg dri masa hamil smpi la.bersalin😔

pernah sb bengkak susu

pernah😅

Pernah