Berat naik 3kg

Haluu mommies! i nak tanya normal tak dlm masa 2 bulan naik 3kg? mcammana nk kawal berat ni hmm i pun try jugak berpuasa bulan ramadan ni taktahu lah napa naik berat je . risau ?

2 Balas

Dekat buku pink ada tulis . Sebulan max 0.5kg dari first month sampai 7 kot . Lepas tu setiap bulan 1kg . Kalau tak silap saya . Tak ingat . Kalau naik lebih kena minum air gula

3kg masa pregnant mcm terlebih tu sis hehe..kawal.makan tapi kerap makan