Berat badan

Hi, mommies sini mcm mana kawal berat badan ya? Makan berat 2 kali je tapi masih naik 3kg tiap bulan. Baru 5 bulan dah naik 5kg 🥲

3 Balas

sama la kita makan berat 2kali je tpi lapar setiap masa .. mengunyah biskut/roti mcm dokt suggest .. tpi berat still naik mendadak . skrg sy 23weeks berat dri 52kg naik 62kg sekarg emm

sama lah dgn sy, sy plk obes, bru ni g checkup, berat bdn naik smpai 103.4kg, itu hari 100.4kg je, naik 3kg plk , skrg bru 21week..

Macamana dengan pemakanan dan senaman?