dip n tell

hai..postf ke

dip n tell
19 Balas

gambar yg 1 upt tu nampak mcm ada 2 line tp faint sangat. masa ngandungkan anak first pun sy dapat result mcm tu.. nampak tak nampqk ja.. selang 2 hari buat test lagi baru makin jelas. nanti test lagi sis.. sy doakan sis yang terbaik.

1y ago

tu la dpn2 mata mmg ade line yg sgt kabur.. tq sis.. nti sy repeat lg❤️

Saya nampak 2. Tapi line 2 sangat sangat samar. Saya kena tenung. Zoom sikit. Baru nampak. Tunggu dalam 2 hari. Kalau ada rezeki. InshaAllah line tu terang sikit.

Saya dulu first check mcmni, rmai ckap tk nmpak, mungkin kualiti camera. Skrg dh nk masuk 27w dah alhamdulillah

1y ago

sy pnye cmni la sis.. tp mungkin camera fon..

cuba awk bli yg clear blue plk yg dy akn kluar pregnant brpe week tu..yg tu lg tepat sllunye tp mahal skit..

jangan lupa nanti dah cek balik, updates ya..sy pom nak tahu jugak sbb upt saya mcm ni jugak skrg ni 🤧

1y ago

tu la tgh mnggu esok due period.. klu period so myb chemical pregnncy..

Try repeat lagi… xnmpak pula line situ. Kalau repeat esok makin terang mmg ade la tu

nanti cuba lagi..cuba awal pagi. bangun je tidur terus kencing. semoga dipermudahkan

Look like single line..if u missed ur menses then try check again..good luck dear

bru2 ni pun sye ada test pre tpi negatif period delay dh 5 hari dh

negatif sis, samar² pun xnmpak . nt cuba lg yaa