Faint positif pregnant ke tak?

Hai saya da lewat period 1 hari. Test guna que sara sara cassete beli d watson ada dpt line samar2 n dia kluar within 5 minutes window. Lpastu guna urine yg sama cek guna dip n tell dia lgsg x kluar apa2(negatif). Nak tanya saya pregnant ke tak ye? Dip n tell ni x berapa sensitif ke? Banding dgn que sara sara ni padaal dip n tell lg mahal

Faint positif pregnant ke tak?
2 Balas

dip n tell sensitif, result dia accurate. try repeat balik smnggu lewat period.

Takut false alarm pregnancy awak try buat lagi seminggu sebab saya pernah camtu

1mo ago

Sis pakai test que sarah2 ni jga ye? Nnt sy try pakai digital blue 2 hari lagi 🥲