scan jantina

Hai..mumy2..kalau nak tau jantina bayi kita tu girl @ boy seelok nya scan minggu ke berapa baru boleh tau dgn jelas yea..sebab sebelum ney ada kes juga adik ipar scan baby girl tapi bila lahir dpat baby boy pula..?..baju baby semua dah beli warna pink..

2 Balas

Sy scan masa 31w pun x nampak. Baby kepit

5y ago

Saya pun sama sis..dah masuk 27w tp scan ari tu doc cakap baby kepit..ingat nak scan kat swasta pula..scan 3D..😁

20weeks ok dh

5y ago

Haha kalau baby xnk tunjuk, smpai 30weeks pun blh jd. Sbb dia silang kaki.