Scan Jantina Baby

2x dah scan jantina baby dgn 2 doktor yg berbeza... 1st scan nmpk baby boy... 2nd scan mcm baby girl plak.. ada mummy² yg mcm ney???...

2 Balas

Details scan dah buat? Kalau boleh, cari klinik yang ada sonographer. Sonographer lagi power tengok scan ni berbanding doktor sebab memang itu bidangnya.

yg scan 2x mula2 ni 2d je ke atau 5d? cuba buat 5d pulak. aritu sy buat 5d clear nmpk jantina baby

1y ago

awak try buat 5d in shaa Allah jelas nmpk, sya pown 5d jelas nmpk jantina🤗