detail scan

Sape ada pengalaman buat detail scan nampak jelas jantina baby tapi bila bersalin keluar jantina lain ?? Contoh scan baby girl keluar baby boy ( YANG BUAT DETAIL SCAN NAMPAK JELAS )

6 Balas

Saya baru 17 minggu, tadi buat scan 2D doc sahkan anak saya baby girl sbb takde nampak bebird pun. Tapi bila jumpa makcik2, semua ckp nampak bentuk perut saya macam boy. Haih confuse, takpelah janji anak dlm perut sihat

Alamak, saya pulak risau😮 . mula2 beli unisex elok tahu baby boy beli bnyk jgk untuk boy skrg ni dari awal smpi skrg scan mmg baby boy nmpk bebird dgan telur nya.

4y ago

saya beli masa awal bulan 3 lagi masa aeon buat sale. skrg time pkp ni beli dekat shopee je semua. klu unisex sis beli je warna yg selain pink / biru campur2 je warna nya sbb tak tahu jantina kan.

Alhamdulillah, Anak² sy semua lahir sama jantina time scan.. Nampak jelas sgt sis time buat detail tu

Biasa org share scan laki keluar perempuan. Jarang scan perempuan keluar lelaki.

4y ago

Saya scan nampak lelaki jelas 😅 dah ada 2 boy sbb tu mengharapkan girl 😅😅

Ada. Scan nampak lelaki. Siap rancang nama da. Bila lahir, keluarnya perempuan.

4y ago

Ye detail scan Kat private je , mmg nmpk lelaki tp x leh percaya jugak sbb baru je adik ipar kakak saya buat detail scan nmpk perempuan keluar lelaki , mak bapak dia dah seronok dpt girl last2 lahir lelaki kuasa Allah Swt Juga yg btl.

Beli pakaian unisex sbb baby lain kan.