Teka Jantina.. is it a boy or girl?

Baru 16minggu... doktor haritu scan terus teka jantina, macam girl tapi blom nmpak dengan jelas katanya.. dari pngalaman mommies rasa baby girl ke baby boy ni??🥰 Tak sabar nak tau sebab nak start beli brg baby... #1stmomfeelsoexcited #july_baby

Teka Jantina.. is it a boy or girl?
2 Balas

mcm girl sy tgok..x pe sis bli brg bby cmpur2 sis..sbb scan kdg2 x tepat jntina..or pon sis tgu dlm 6 bulan ke ats bru npk jls..itu pon kalau bby nk tjuk la😅

Tgh tiarap plk.,susah nk teka tapi saya teka boy