BOY OR GIRL ?

Hai mommy semua. Saya nak tanya, mommy yg lahirkan baby boy dpt detect masa scan kandungan berapa week? and confirm tak jantina masa scan dgn masa lahir. contoh scan boy, keluar girl. hehehe ?

3 Balas

Sy dan adik sy pregnant sama2.. Sy scan dulu.. Comfirm boy sebab nampak 'senapang'. Adik sy plak scan comfirm boy. Siap beli pakaian dan barang baby boy. Bila baby lahir.. Baby girl. So scan x ble percaya 100% mom.. 😊

5y ago

oh yeke.. sbab doc yg scan sy siap ckap selalunya klau scan boy, jarang silap. haha.. tp rmai je dgr scan boy. bila kluar girl kan 😂 tp terima je mna2 pun. just excited nak tahu. hihi

try scan time baby 35week....n make sure pegi d klinik yg ada 3D scan...bru beli barang baby...sy da dua anak...dan dua2 tepat...

Sy scan 2x x nampak2. Keluar boy. Hihi