Scan baby girl or boy

Berapa week dh bole tau jantina baby ya ?

11 Balas

setahu sy 18w tu pun ikut nsb tp if nk jeles 20w ke ats tp sy 16week 2hri smlm & tersuprise skli dgn doktor blh tgk gender ..masyallah.. tak sangka btl blh tgk secepat ni 🥹

2y ago

Sis scan boy ke? Sebab dorang cakap boy selalunya senang nampak

kalau nak jelas better 20w sis sbb kalau tlalu awal takut x jelas @ doktor salah tengok & kalau tlalu lmbat takut baby x bagi tunjuk 😁

Kalau dari scan paling awal 18 minggu ke atas. Kalau nk lg awal 12 minggu ke atas dah boleh ikut test darah kt hospital swasta

Sy 15w dah nmpk.. pegi scan bukan nak check gender pon tapi tibe2 baby dah tunjuk 🫢

Masa buat detail scan, boleh nampak gender selalunya. 20w>

2y ago

tq🤗

bulan lalu saya cek masih 21week dokter cakap dah nampak kak

2y ago

tq 👌🏼

Rasanya 20w dah boleh nampak. Saya scan waktu 21w

Sy baru je buat. 24week dah nampak

20 minggu keatas

20w kew atas...