Apa pendapat korang ?

Hai..korang saya ada sorang anak yang sekarang berusia 3 tahun lebih bulan 12 ini genab umur dia 4 tahun.. persoalan dan pertanyaan anak saya memang lasak jiran sya baru berkahwin lebih kurang 3 bulan.. lepastu dia suka lah main dgn anak saya dengan harap dia akan mengandung,,alhamdulillah rezeki dia mengandung dh 1 bulan lebih..tetapi beberapa hari ini dia suka cakap anak saya ni nakal , degil , susah nk dibendung , saya mak dia yang lahirkan dia.. saya sangat² terasa...tapi suami dia baik layan anak saya..hampir setiap hari dh macam berzikir dh kat mulut dia asik cakap buruk anak saya..dan dia confident mengatakan anak dia nanti tak perangai mcm manak saya..sekarang saya dah x bercakap sangat dengn dia ni,, apa pendapat mak mak dalam ni.. ada kah emosi saya ? Adakah sbb dia mengandung 🥹 anak sya tak ada apa apa dosa lagi..kawan2 saya semua cakap normal anak lasak lagi bagus anak lasak dari diam..tah lah mulut ni kadang2 nak doakan dia dapat anak lebih teruk dari anak saya pun ada .

10 Balas

its ok sis dia x tw lg.. nant ble da ade anak bru la dia tw.. hahahahaa eh tgelak plak

8mo ago

ya hanya mak² yang dh lahirkan ank mmbesarkan ank. tmbh ank dh strt lasak je thu ank dia mcm mna