Anak saya nakal ke?

Anak saya 1 tahun 9 bulan...lelaki...bila dia popo dia akan pegang popo dia..untuk bgtau org dia dah siap...4 anak yang sebelum ni tak pernah mcm ni..nornal ke...1 lagi dia lebih lasak dr abang kakak dia...lasak sangat...panjat sana sini...habis tv saya pecah..nak repair kena 4k...😔 di marah x jalan...kita x bole leka...

4 Balas

give a hug mommy. just relaks. boleh faham situasi mommy skg tentu stress sgt tak reti nak ckp mana. anak ni sgt cerdik dr abg kakak die. sabar tu mesti ade berkali ganda masuk umur 2 ..3 lebih tentu ada perubahan. mase tu dah heran pulak

haha teringat perangai adik bongsu sy.. mcm tu jugak lah perangai dia... budak aktif ni cerdik tau.. tp kena pantau.. skrg adik sy dh 16 tahun

ank tgh fasa aktif.. ank2 x same perangai mmg berbeza.. insyaAllah xde pe2..biar die explore cume klau ape y die bt Salah tegur dgn cre y baik

tgh aktif tu..bgtahu dia xbole pegang popo