Kantung tidak membesar baby tidak nampak

Hai..kalau hamil 6 minggu memang perut sudah nampak mcm dlm gambar tu ye?..sebab perut sy xnmpak apa2 lagi..masa scan 5 week haritu doc ckp kantung tidak membesar baby tiada..tp sy tak bleeding lg sampai skrg..sy taknak dtg scan dulu.sy takut dgr kalau2 kandungan sy tidak menjadi😭

Kantung tidak membesar baby tidak nampak
2 Balas

6minggu awal lagi nak nampak perut. kadang2 dah 2nd trimester pon cume besar mcm gambar tu.. then, kadang2 5minggu tak nampak kantung lagi kot.. cube repeat 8minggu keatas.. mesti nampak kantung.. then boleh dah bukak buku.

awal lagi nak nampak perut. saya 5weeks pun tak nampak kantung lgi. 9weeks baru scan semula, bru nampak janin dan jantung. selalunya perut bru nak naik dalam 13w dan ke atas.