Mummy confuse...

Haii, sye nak tanya ibu ibu lain. Bayi sye baru je awal bulan ni masuk 5 bulan and agak aktif. Baru baru ni sye tgok bila dia main/meniarap dia suka sangat menjerit. Kdg kdg sampai takde suara/sampai terbatuk batuk. Dia tak menangis pun cuma menjerit utk tarik attention org lain. Normal ke? Sbb act agak risau jugak sbb jrg tgok bayi lain mcm ni. Ibu ibu lain ada pengalaman mcm ni?

2 Balas

Cuba main sekali dgn baby, mgkin dia nakkan perhatian. Sebab mgkin main sorg2.gehe

Dia excited ... Lm2 ok tu